Kontakt

Og få et bud på en løsning for dig

Ring +45 23 90 40 08 eller skriv til Ulla Norup Panild, hvis du ønsker en snak om din hjemmeside eller kommunikation i øvrigt. Jeg samarbejder ofte med firmaer, som ikke selv har kommunikations- og markedsføringskompetencer eller med virksomheder, som har brug for en ekstra ressource, f.eks. til at implementere ny eller opdatere eksisterende hjemmeside.

Hvis det har interesse, kan jeg etablere kontakt til referencekunder. Mit geografiske udgangspunkt er Storkøbenhavn og jeg samarbejder gerne med virksomheder over hele landet, godt hjulpet af telefon, e-mail, Skype – og almindelig transport. Arbejdssprog er dansk og engelsk.

Mini CV

Jeg har +20 års erfaring fra krydsfeltet mellem kommunikation, markedsføring og salg, dels som selvstændig, dels fra stillinger som kommunikations- og marketingchef i videnintensive B2B virksomheder som DELTA, Devoteam og Statens Serum Institut. De senere år har jeg i stigende grad beskæftiget mig med online kommunikation, hvilket også ses af denne hjemmeside. Jeg løser dog også andre typer opgaver, f.eks. brochurer, pressearbejde og udstillinger. Min formelle uddannelse fik jeg på Handelshøjskolen i København aka CBS som cand.merc.int. med speciale i interkulturel kommunikation.

Hybrid Kommunikation har til huse på DTU Science Park, Diplomvej 381 i Kongens Lyngby. CVR 31531772.